ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς, μαθητές/τριες
Η νέα σχολική χρονιά θα αρχίσει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 με τον Αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί στις 09:00-09:30. Μετά τον Αγιασμό τα παιδιά φεύγουν με τους γονείς τους.
Σε αυτό το νέο ξεκίνημα θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας,  και τους γονείς και να ευχηθούμε σε όλους υγεία, δύναμη και μια σχολική χρονιά γεμάτη δημιουργία, αισιοδοξία και πρόοδο.
Θα θέλαμε ιδιαίτερα να καλωσορίσουμε  τα «πρωτάκια» και να τους διαβεβαιώσουμε ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί είμαστε έτοιμοι να τους συνοδεύσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή αγάπη και υπευθυνότητα στα τόσο σημαντικά και ανεπανάληπτα χρόνια της σχολικής τους ζωής.
Επιδίωξή μας είναι η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς να σηματοδοτήσει ένα νέο ταξίδι, με όραμα για ένα καλύτερο σχολείο, που θα «αγκαλιάζει» ισότιμα  όλους ανεξαίρετα τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.
Ένα όραμα που μπορούμε οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές/τριες και οι γονείς να το χτίσουμε από κοινού με τη «μαγεία της θετικής σκέψης» που πρέπει να  συνοδεύει κάθε σκέψη και ενέργειά μας τη φετινή χρονιά.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους !!