Οδηγίες επανέναρξης σχολικής χρονιάς.

  Αγαπητά μας παιδιά και γονείς, Καλή και Δημιουργική Χρονιά με Υγεία και Αισιοδοξία!

Εκτός απροόπτου, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 ανοίγουν επιτέλους τα σχολεία! Ανοίγουμε λοιπόν προσέχοντας πολύ. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε δύο (2) μάσκες. Τη Δευτέρα θα τους μοιράσουμε δύο (2) καινούριες. Όσοι εξακολουθούν να αρνούνται τη χρήση μάσκας , θα πρέπει να παραμένουν στο σπίτι.  Η χρήση αντισηπτικού υγρού είναι απαραίτητη .

Τα παιδιά θα έρχονται κανονικά το πρωί(είτε με γονείς είτε με λεωφορείο), όπως συνήθως. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων , τα παράθυρα θα είναι κατά το δυνατόν ανοιχτά. Τα διαλείμματα θα γίνονται σε διαφορετικό χρόνο: χωριστά οι τάξεις Α΄, Β΄, Γ΄ και οι Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ αντίστοιχα.

Στο σχόλασμα θα αποχωρούν λίγα λίγα , ανά προορισμό. Στις 13:15΄θα αποχωρούν και τα παιδιά που φεύγουν με τους γονείς τους. Παρακαλούμε οι γονείς να περιμένουν μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια επιβίβασης των μαθητών μας στα 2 πρώτα λεωφορεία, και μόνον όταν αυτά αποχωρήσουν, να έρχονται στην είσοδο του σχολείου για να παραλάβουν τα παιδιά τους. 

Το Ολοήμερο και το Κυλικείο θα λειτουργήσει κανονικά.

Επίσης τη Δευτέρα θα δοθούν οι έλεγχοι των μαθητών σε κλειστό φάκελο από τους δασκάλους τους.

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι για την καλύτερη προστασία όλων μας, παρακαλούμε τους γονείς, που ένα μέλος της οικογένειάς τους έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, να ενημερώσουν το σχολείο μας και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα. Παρακάτω σας στέλνουμε τη φόρμα δωρεάν ελέγχου covid-19 για μαθητές.

https://edu.testing.gov.gr/#/

Με εκτίμηση

ο Σύλλογος Διδασκόντων