Τοποθέτηση και επιστολή της Σχολικής Ψυχολόγου του σχολείο μας.

Καλωσοριζούμε τη Σχολική ψυχολόγο Νικολία Βασιλακάκη στο σχολείο μας και της ευχόμαστε να είναι δημιουργική στο δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει.Παρακάτω σας παραθέτουμε την επιστολή της και τους τρόπους επικοινωνίας μαζί της.

Επιστολή προς την εκπαιδευτική κοινότητα Δ.Σ. Άδελε

Αγαπητοί γονείς, 

Ονομάζομαι Νικολία Βασιλακάκη και είμαι Ψυχολόγος. Θα βρίσκομαι στο σχολείο σας, στο Δημοτικό Σχολείο Άδελε τη χρονιά αυτή.

Οι μέρες που διανύουμε είναι πρωτόγνωρες και πολλές φορές οι μέρες της καραντίνας γίνονται δύσκολες τόσο για εμάς τους ενήλικες όσο και για τα μικρά παιδιά. Το να βιώνουμε αρνητικά συναισθήματα όπως φόβο, άγχος ή θλίψη είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς η τρέχουσα κατάσταση είναι καινούρια για όλους. Όποιος γονέας ή μαθητής επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail, για να κλείσουμε ραντεβού για τηλεφωνική συνεδρία, καθώς οι καιροί δεν μας επιτρέπουν προς το παρόν να συναντηθούμε από κοντά. Θα βρίσκομαι στη διάθεσή σας για ψυχολογική υποστήριξη, πρακτικές συμβουλές και για να συζητήσουμε πάνω σε θέματα που σας απασχολούν άμεσα. Σε μία τηλεφωνική/διαδικτυακή συνεδρία, όπως ακριβώς και σε μία προσωπική συνεδρία στο γραφείο του ψυχολόγου, τα προσωπικά στοιχεία και το περιεχόμενο των συνεδριών διέπονται από το απόρρητο του Ψυχολόγου. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως είναι στη φύση του ανθρώπου να βγαίνει πιο δυνατός μετά από δυσκολίες. Η δοκιμασία αυτή, όσο διαφορετική κι αν είναι, είναι προσωρινή και ενεργοποιώντας τα αποθέματα της δύναμης που έχουμε όλοι μέσα μας μπορεί να μας διδάξει πολλά, να ανακαλύψουμε διαφορετικές πτυχές του εαυτού μας και να μας ενδυναμώσει.

Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να τα πούμε και δια ζώσης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο:

e-mail: nikoliavasilakaki20@gmail.com

κινητό: 6970300151

Με εκτίμηση, 

Νικολία Βασιλακάκη 

Ψυχολόγος ΠΕ23